Продукція

  • М`ясо

    • Свинина

      • Свинина великокускова

        Вирізка Попереково клубовий м'яз, без прилягаючого до нього поперекового м'язу, сполучної та жирової тканини, покритий близкучим сухожилком
        Ошийок М'язи шийної та підлопаткової частини
        Корейка без кістки М'якуш овальної подовженної форми, від спинної і поперекової частини, з товщиною сала не більше 0,5 мм
        Лопаткова частина М'якуш, знятий одним пластом з лопаткової кістки, без хрящів, сухожилок, з товщиною сала на поверхні не більше 0,5 мм
        Тазостегнова частина М'язи, відділені від тазової, крижової, стегнової кісток одним шматком, або розділені на окремі шматки, без хрящів, сухожилок, з товщиною сала на поверхні не більше 0,5 мм
        Грудинка без кістки в шкурі М'язи грудної частини без ребер, без грудної кістки та міжсоскової частини, зі шкірою
        Грудинка з кісткою в шкурі М'язи грудної частини з ребрами, без грудної кістки та міжсоскової частини, зі шкірою
      • Свинина дрібнокускова, субпродукти та напівфабрикати

        Триммінг (котлетне м'ясо) Шматочки м'якуша різної величини та маси, з вмістом жирової та сполучної тканин  до 20%, виділені від шийної частини, зрізи міжреберного м'яса
        Гуляш  Шматочки м'якуша різної величини, з вмістом жирової тканин  до 6%
        Підлопаткова частина Шматочки м'якуша майже однакової величіни, виділені з нижньої частини лопатки
        Котлета "Дарницька" Рябчикова частина на тоненькій кістці
        Рулька Частина  передпліччя свинячої півтуші в шкурі, відділена від лопатки на рівні суглоба з кістками передпліччя та плечової кісток
        Ребро м'ясне Ребро з грудинної частини із наявністю м'язової частини до 70%
        Ребра свинячі обрізні М'ясокісткові шматочки, з наявністю не меньше 30% м'язової, жирової, з'єднувальної тканин, крайні реберця попереднього відрубу, з біляхребтової зони у вигляді полоски
        Почеревина Безреберна  грудинна  частина  беконної свинини в шкурі
        Фарш Свинина напівжирна, подріблена на вовчку, без кісток, хрящів, сухожилок та грубої сполучної тканини
        Шпиг ковбасний хребтовий Пласти сала, зрізані з хребтової частини, без шкіри, без прирізі м'яса
        Шпиг ковбасний боковий Пласти сала,(крім хребтового),отримані при обвалюванні свинини, без шкіри, без прирізі м'яса
        Шпиг свинячий солений (під вакуумом) Пласти сала,(крім хребтового),отримані при обвалюванні свинини, без шкіри, без прирізі м'яса, просолені,  у вакуумному пакуванні
        Шкіра Шкіра знята за допомогою машини для знімання, з низьким вмістом жирової тканини
        Щоковина  Щоковина в шкірі, без крововиливів, без залоз
        Набір для перших страв М'ясокісткові шматочки, виготовлені із спинно-реберної частини з грудними, спинними, та поперековими хребцями
        Кістки рагу (с/м) М'ясокісткові шматочки, виготовлені з  реберець грудної частини з залишками м'яса, підлопаткової та копчикової кісток, підшийної кістки
        Перо обрізне М'ясокісткові шматочки, виготовлені з грудної кістки, із наявністю хрящової тканини
        Хребти свинячі  М'ясокісткові шматочки, виготовлені з спинно-реберної частини з спинними та поперековими хребцями
        Шийні хребти свинячі М'ясокісткові шматочки, виготовлені з шийної частини хребта 
        Ніжка свиняча Без щетини і копит,  очищені від згорілого шару епідермісу і забруднень
        Кістки Кістки трубчасті харчові
        Язик З під'язиковою кісткою, промиті від крові та слизу
        Печінка Без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків, без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та прирізків сторонніх тканин
        Серце Без серцевої сумки та зовнішніх кровоносних судин, з щільно прилеглим на зовнішній поверхні жиром, з повздовжніми та поперечними розрізами
        Нирки Цілі, без жирової капсули, без зовнішніх поверхневих судин, лімфатичних вузлів та сечоводів
        Легені Промиті від слизу і крові
      • Свинина напівтуші

        Свинина 1 кат. в шкурі Туші свиней молодняку (свинок і кабанчиків). Маса туші в парному стані від 47 до 68 кг включно. Товщина сала між 6 і 7 грудними хребцями, не враховуючи товщину шкури від 1,0 до 2,0 см 
        Свинина 1 кат. обрізна Туші свиней молодняку (свинок і кабанчиків). Маса туші в парному стані від 39  до 60 кг включно. Сало знято по всій півтуші​

         

    • Яловичина

      • М`ясо яловичини блочне

        Вищого гатунку Крупний шматок без значних ​​включень сполучної і жирової тканин
        Першого гатунку М'язова тканина з вмістом сполучної і жирової тканини не більше 6%
        Другого гатунку М'язова тканина з вмістом сполучної і жирової тканини не більше 20%
      • Яловичина великокускова

        Вирізка Попереково-клубовий м'яз, без прилягаючого до нього поперекового м'яза, сполучної та жирової тканини, покритий блискучим сухожилком 
        Балик  М`якуш подовженої форми знятий зі спинної частини без включень сполучної та жирової тканин
        Філей  М`якуш, знятий зі спинно-поперекової частини  без включень сполучної і жилової тканин
        Тазостегнова частина М`ясо  з тазової кістки  одним шматком без хрящів та сухожилок, розділені на окремі частки, без хрящів , сухожилок, сполучних тканин від 1,5 до 2,5 кг
        Лопаткова частина М`якуш, знятий з лопаткової кістки , без хрящів та сухожилок, розділений  на окремі шматки від 1,0 до 1,8 кг
        Рулька  Частина передпліччя та голяшки, без кістки, із вмістом з`єднувальної тканини до 20 %
      • Субпродукти яловичі

        Печінка Без зовнішніх кровоносних судин та жовчних протоків, без лімфатичних вузлів, жовчного міхура та прирізків сторонніх тканин
        Язик Без під'язикового м'яса, лімфатичних вузлів, гортані та під'язикової кістки, промиті від крові та слизу
        Серце Без серцевої сумки та зовнішніх кровоносних судин, з щільно прилеглим на зовнішній поверхні жиром, з повздовжніми та поперечними розрізами
        Кістки рагу М'ясокісткові шматочки, виготовлені з спинно-реберної частини з грудними, спинними та поперековими хребцями
        Жир Жир з малим вмістом м`яса, зрізаний під час обробки яловичини
        Жилка м'яка Жилка після обвалки
        Жила станова Жила станова зрізана під час обробки
        Кістки  Кістки трубчасті харчові
    • Курятина

      • Гомілка

        Гомілка

  • Риба

    • Риба і Морепродукти

      • Заморожена риба

        Заморожена риба

      • Свіжа риба

        Свіжа риба

  • Овочі та фрукти

    • Фрукти

      • Яблука

        Яблука

    • Овочі

      • Огірки

        Огірки

  • Бакалія

    • Крупи

      • Гречка

        гречка

      • Рис

        рис

текст